Gratis bezorging binnen BE en NL                                   60 dagen retourrecht                                    Niet tevreden, geld terug                                   Klanten beoordelen ons met een 9
  • 0
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Filter by Categories
Uncategorized
  • 0 €0,00

    Shopping bag

    • Geen producten in je winkelmand.

Kortingen en promoties

Onze kortingscodes en aanbiedingen zijn beperkt geldig. Bestel je meer dan één artikel, dan wordt de korting verdeeld in verhouding tot de prijs van de artikelen. Annuleer of retourneer je een artikel, dan vervalt de korting op dat artikel. Stuur je alles retour, dan vervalt de volledige korting. De kortingscode kun je gebruiken voor alle artikelen op ME&YOU, deze is niet te gebruiken in combinatie met overige kortingen en/of andere promoties. Voor sommige promotionele acties zijn andere voorwaarden van kracht. Check daarom altijd goed de actievoorwaarden voor de betreffende actie. Op afgeprijsde producten geldt enkel het wettelijk retourrecht. Kortingscodes zijn niet inwisselbaar voor contant geld of winkelkrediet. Lukt het de eerste keer niet direct om de kortingscode te verzilveren, neem dan alvorens je een bestelling plaatst contact op met onze klantendienst. De klantendienst kan dan uitzoeken wat er niet goed gaat en verstrekt indien nodig een vervangende kortingscode verstrekken.

Het kan zijn dat je een klacht hebt over een geleverd product of over onze dienstverlening. Dat vinden wij heel vervelend en willen wij graag oplossen! Kwaliteit en service zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Wij willen dat je tevreden over ons bent en met enthousiasme kunt spreken over het assortiment, onze communicatie, de verzending en onze service! Daarom doen wij er alles aan om de klacht naar tevredenheid af te handelen. Wij zien je klacht als een uitdaging en aanleiding om onze communicatie, service en kwaliteit te verbeteren.